Social Items

Yay Kadini Ve Yay Erkeginin Uyumu

Birlikte iyi bir hafta geçirebilirler ancak bu durumun bir ömür süreceği hayaline. Yay burcu özgürlüğüne düşkün balık burcu ise duygusaldır.


Burc Uyum Tablosu Burclar Astroloji Basak Burcu

Birliktelikleri uzun süreli ve mutluluk dolu olacaktır.

Yay kadini ve yay erkeginin uyumu. Birçok bakış açısına göre ikilinin uzun süreli aşk hayatı yaşayabilmeleri imkânsızdır. Parasal konularda da evlilik. Bunun nedeni nadiren gerçek benliğini keşfetmeyi bilecek bir erkek bulabilmesidir.

Yay ve kova burç uyumu için 10 üzerinden 9 alır diyebiliriz. Dengeli ve sakin bir yapısı bulunan terazinin bu özelliği yay burcu için de oldukça çekicidir. Yay burcu erkeği ile Balık burcu kadını arasındaki uyum.

Tam anlamıyla birbirlerinden farklı karakter sergilerler. Aralarındaki güçlü aşkı iyi değerlendirdikleri sürece mutlu olabilirler ve evliliğe adım atabilirler. Bu burçta doğmuş kadınlar arasında hiçbir burçta olmadığı kadar çok evlenmemiş kadın vardır.

Akrep Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Cinsellik ve Cinsel Uyumu. Yay burcu kadını ilgiden ve iltifattan aşırı derecede hoşlanır. Yay burcunun burçlar dünyasında en iyi anlaştığı burçların başında kovalar geliyor.

Yay burcu sinirlendiği zaman koç burcunu sözleriyle ve davranışlarıyla kırar genelde ama koç burcu sakinliğini korumaya çalışır. Çünkü her ikisi de ateş grubudur. Terazi burcu erkeği ve Yay burcu kadını birbirine aşık oldukları sürede uyumu yakalar ve iyi anlaşmayı sağlarlarsa mutlu olabilirler.

Zıt kutupların aşkı olan terazi ve yay burcu birlikteliği ilişkinin ilk dönemlerinde sakin ve tutkulu bir ilişki olacaktır. Çünkü birbirlerinin isteklerine karşılık verecek ve tatmin olacaklardır. Sevdiği erkeği el üstünde tutan aynı zamanda gözü aşktan başka bir şey görmeyen bir kadındır.

Oğlak erkeği eskiye bağlıdır ve soğuk tavırlar sergileyebilir bu durum ilişkinizi olumsuz etkiler. Yay burcu mensubu bir çift aynı burca mensup olmanın verdiği sıkıcılıkla hiç uğraşmaz. Her iki tarafın da enerjisi yüksektir.

Yenilikleri değişiklikleri açık olan ve yeniliği seven yay burcu ile oğlak burcunun anlaşması biraz zor olabilir. Ateş grubuna mensup olan yay ile toprak grubuna mensup olan başaklar arasında tıpkı ateş ile toprak arasındaki gibi bir ilişki vardır. Sosyal hayata düşkün iyimser ve arkadaş canlısı olan yay burcu aynı özelliklere sahip partneri ile oldukça iyi.

Ortam içinde birbirlerini hemen fark edebilirler. Yay erkeği için oğlak kadını unutulmayacaklar listesindedir. Yani günlük hayatta karşılaşılabilecek herhangi bir soruna.

Oğlak kadını ile tanışan her yay erkeği etkilenir. İlişkide açık olmayı tercih eder ve asla yalan söyleyip taktik geliştirme gibi bir duruma girmez. Terazi Kadını ile Yay Erkeği Aşk Uyumu Zıt yönleri aralarında çekim yaratır.

Hem sevgili olarak hem de evlilik hayatlarında uyumu yakalamaları gerçekten zordur. Bir süre sonra her ikisi de ortak noktalarının. Aslan burcu erkeği ve Yay burcu kadını aşk hayatında uyumu yakalayabilir.

Yay Erkeği Yengeç Kadını Aşk Uyumu. Birlikte bunu yapabilmeleri imkânsızdır. Birliktelikleri tutkulu ve eğlenceli olacaktır.

Yapı olarak yengeç burcuna benzediğinden anlaşmaları oldukça kolay olur. İkisi de ateş grubuna mensup olan bu ilişkide yatak odasının ateşi tüm hayatı ısıtmaya yetecektir. Yay Kadını ile Oğlak Erkeği Evlilik Uyumu Birbirlerini anlamaları gerekir.

Yay Burcu Kadını ile Yay Burcu Erkeği Aşk ve Burç Uyumu. Yengeç burcunun konuşma üslubu zeka kokan sohbetleri ile partnerinin aklını alır. Her ikisi de ateş grubuna mensup bir çift için özellikle yataktaki uyumları harikadır diyebiliriz.

Aslanın liderlik özelliği başlangıçta yaylar için inanılmaz çekicidir. Oğlak ve Yay Burcu Uyumu. Bu nedenle yarım kalması muhtemeldir.

Kova kadını âşık olunan değil daha çok âşık olan taraftır. Eğer yay burcu ve balık burcu ikilisi bazı şeylerden fedakarlık yapabilirse o zaman bu ilişki umut veriyor. Sorumluluk sahibi ve aslında oldukça duygusal olan aslanları tavlamayı başarabilen bir yay sonunda mutlu olmayı başarabilir.

Oğlak erkeğinin güven veren yapısı ve yay kadınının ayakları sağlam yere bastığında keyifli bir ilişkileri olacaktır. Yay ve aslan burç uyumu için bizden yüksek puan geliyor. Spor yapmaktan hoşlanan ve fiziksel görüntüsüne önem veren yay kadını bu özelliği ile dikkat çekmeyi seven oğlak erkeği için.

Yengeç burcu kadını Yay burcu erkeği arasındaki ilişki burçların uyumluluk tablosunda tepelerde değildir ama tarafların birbirlerinin farklılıklarını kabul etmesi ve sabırlı davranmasıyla iyi gitme potansiyeline sahiptir. Balık ve yay burcu beraberliği oldukça hareketli bir birliktelik olacaktır. Yay burcu kadını evlendiği zaman çok keyifli bir partner olacaktır.

İkilinin aralarındaki tek büyük problem de bu olacak gibi görünüyor. Aklını kullanarak karşısındaki insana kolaylıkla istediği bir şeyi kabul ettirebilirler. Beğendiği insanla sohbet edebilmek ve fikir alışverişinde bulunabilmek onun için çok önemlidir.

Yay Burcu Erkeği - Başak Burcu Kadını. Evlilikleri de gerçekten keyif verici ve mutluluk dolu olacaktır. Uzun süre de bu etkiden kurtulamaz.

Çoğu zaman arkadaşlıkla aşkı birbirine karıştıran yay burcu kadını öncelikle karşı tarafta güven ve dostluk arar. Tarafından Hilal Uslu Son güncelleme Nis 26 2019. Yay erkeği özellikle birlikte.

Aşk hayatında 50nin üzerinde başarılı olma. Yay burcu kadını ilgiden ve komplimanlardan çok keyif alır. Hırslı ve tutkulu bir ilişkileri olur.

Koç burcu erkeği bitmek bilmeyen sorularıyla ve merakıyla yay burcunu çıldırtsa da birbirlerinden vazgeçmeleri zordur. Ortam içindeki uyumu ve hareketli yapısı ile dikkatleri üzerine çeken yay burcu sevecen ve eğlenceli bir yapıya sahiptir. Bitmeyen enerjisi ile oğlak erkeğinin aklını başından alarak sonsuz bir aşk sunabilir.

Sevişmekten konuşmaya vakit bulamaz bunlar. Çok zorladıkları sürece uzun süreli bir ilişki yaşarlar ancak bu durum bir noktadan sonra çekilmez bir hâl alacaktır. Huzurdan çok doludizgin bir aşk yaşayabilirler.

Bu birliktelikten uzun vadede bir şeyler beklemek yanlış olacaktır. Yanında bulunan kişi ile rahatlıkla uzun süre sohbet edebilir. Siz doğru kişi olabilirsiniz.

Daha önce yaşadığı hoyrat ve yorucu ilişkilerden sonra terazi ile yaşayacağı sakin ve saygı dolu ilişki yay için biçilmez kaftan. Yay erkeği kova kadını uyumu dışarıdan bakıldığında son derece pozitif görünmektedir. Başak burcu erkeği ve Yay burcu kadınının aşk hayatı daima kısa süreli olacaktır.

Bu noktada birbirleri ile mükemmel bir ilişki yaşayabilirler. Yay erkeği ile aslan burcu kadını uyumu bir hayli emek gerektiren bir uyum sürecidir. Tutkusu da şefkati kadar çok olan iki burcun yatak uyumunu yakalamaları için uzun süre beklemeleri gerekmez.

Kihkih 12092009 1910 threesonzeal50middlemyladmire. 1 puan kırmamızın sebebi ise ikisinin de fazlasıyla açık sözlü ve özgürlüklerine düşkün olmalarıdır. Yay burcu ve terazi burcu birlikteliği ikilinin birbirlerine uygun birer partner buldukları anlamına gelir.

Hayatları hakkında müdahale kabul etmeden karar alabilmek isterler. Dışarıdan bakıldığında herkes onun özgüveninin üst düzeyde olduğunu fark eder. Yay burcu erkeği ve Balık burcu kadını arasındaki ilişki daima sorunlar ile geçecektir.

Yay erkeği oğlak kadını uyumu çiftin birbirine duyduğu saygı ile doğru orantılıdır. Onun çekingen utangaç ve ihtiraslı olduğu iddia edilir. İki aynı karakterdeki kişinin bir ilişkiyi yürütmeleri zaman zaman zor olabilir.

Bu ilişkinin özü parlayanı söndürmek prensibine çokça benzer. Bunu başardıkları sürece sevgililiklerinde ve evliliklerinde mutlu olmanın anahtarını elinde bulundururlar. Anasayfa Astroloji Burçlar Başak Burcu Başak Burcu Kadını ve Yay Burcu Erkeği Uyumu.


Yay Burcunun Anlastigi Burclar Burclar Yay Burcu Yay


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar