Social Items

Yay Kadını Ve Yay Erkeği Uyumu

Yay erkeği koç kadını uyumuna göz gezdirdiğinizde karşınıza şiddetli bir aşkın çıktığını görebilirsiniz. Bu alanda bir denge kurulamaması ilişkinin yıpranması ve ortadan kalkması anlamına gelmektedir.


Yay Burcu Sozleri Yay Burcu Ilham Verici Sozler Burclar

Gezip tozmayı sosyalleşmeyi çok severler.

Yay kadını ve yay erkeği uyumu. Yay burcu erkeği Aslan burcu kadınıyla uzun süre devam edecek mutluluğun hakim olduğu ortak özellikler bakımından zengin ve son derece uyumlu birliktelik kurabilir. Ancak pek çok erkek için fazla kuralcı ve fazla sert oldukları da sıkça dile getirilir. Romantik doğası ve tarzıyla bir kadını elde etmesi pek zor değildir ancak onun kalbini kazandıktan sonra neler yapması gerektiğini pek bilemez.

Yay burcu seyahat yapmayı yeni insanlarla tanışmayı entelektüel kişiliğini sergilemeyi sever. Koç burcu kadını çok heyecanlı ve enerjiktir. Evlilik ciddi bir müessese.

Yay burcu kadını saten boya ise pırıl pırıl parlayan hiç kuşkusuz başak burcu erkeği donuk ve mat. Yay Burcu Erkeği İle Terazi Burcu Kadını Aşk ve Burç Uyumu. Bunun nedeni balık erkeğinin karakteristik özellikleri ile yay kadının karakteristik özelliklerinin kimi zaman çatışma içinde olmasıdır.

Bu nedenle başak kadını takdir kazanır. Yay zaman zaman kibirli küstah ve nezaketsiz olabilir. Bu nedenle beraberlikleri iyi olur.

Sakin ve saygılı bir ilişki isteyen terazi burucu kadını yay erkeğinin aradığı aşkı da hayatı da sunacak bir partner olacaktır. Koç burcu kadını ve yay burcu erkeğinin de evlilik hayatını nasıl sürdürebildiği merak edilir. Yay Kadını ile Yengeç Erkeği Evlilik Uyumu Evlilikleri büyük bir sınav verecektir.

Bu ilişkinin başarı şansı oldukça yüksektir. Hoş sohbet ve estetik yönü. Yay ve yengeç burç uyumu hakkında konuşurken bu ikilinin zorlu bir birliktelik yaşayacaklarını baştan söyleyelim.

Yay burcu erkeği de hem enerjik hem de hareketlidir. Başaklar dikkatli ve tedbirlidir ani tepkilerle hareket etmez. Siz ise derin ve duygusalsiniz.

Ancak bu güveni kazandırabilirse yay da bu ilişkide fazlasıyla mutlu olacaktır. Özgürlüğüne düşkün olan ve hiçbir zaman kontrol edilmeye tahammül edemeyen yay kadınları ilişkilerinde de aynı haklara sahip olmak. Başak kadını aile yaşantısını en iyi idare eden kadınlardan biridir.

Yay ise duygusallığını kolay kolay ön plana çıkarmaz. Akrep ve yay burç uyumu bizden vasat bir puan alıyor. Akrep ve yay birlikteliği kısa süreli de olabilir uzun süreli de.

Çünkü her anlamda dış görünümüne önem veren bakımlı olmayı seven ve dikkat çeken bir hava grubu burcudur. Terazi burcu da benzer özelliklere sahiptir. Hayata bakış açıları olabildiğince yakındır ve öğrenmeyi çok severler.

Bu nedenle tercih edilen erkekler listesinde ilk sırada yer alan burç yay. Ne kadar yıpratıcı da olsa bu ilişkide gel-gitler çok sevmeler nefret etmeler acı verme çalışmaları eski yaraları bile bile kanatmaya çalışan kelimeleri kullanma oyunları hiç eksik olmaz. Düzen disiplin ve organize etme konusunda son derece başarılıdır.

Terazi Kadını ile Yay Erkeği Aşk Uyumu Zıt yönleri aralarında çekim yaratır. Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği İletişim Uyumu. Yay kadınına dayanabilen ender sabırlı insanlar hep akrep erkekleri olmuştur.

Yay erkeği başak kadını uyumu ikilinin uzun süreli birliktelik elde etmesini sağlayacaktır. Balık erkeği yay kadını uyumu birçok çiftin endişe duyduğu uyum detaylarından biridir. Ters kutuplar birbirini çeker dedikleri bu olsa gerek.

Oğlak Erkeği Yay Kadını Cinsel Uyumu. Yay burcu mensubu bir çift aynı burca mensup olmanın verdiği sıkıcılıkla hiç uğraşmaz. Beraber vakit geçirme konusunda sorun yaşamayarak sosyallikte zirve yapacakları için çok çabuk kaynaşırlar.

Oğlak erkeği için cinsel birliktelik çok önemlidir. Başak burcu erkeğinin etkiliyeci konuşması ve ayakları yere basan sağlam duruşu sayesinde havai yay burcu kadınını etkilemesi pek de zor olmaz. Her ikinizde sosyal burçlarsınız.

Yay burcu için uzun soluklu ilişkiler biraz zordur. Kirildiginizi söylediginiz zaman gene mi diye kabalasacak ve kendinizi mizmiz biri gibi hissetmenize sebep olacaktir. Farkliliginizi yatakta bir kere daha kesfedeceksiniz.

Zıt kutupların aşkı olan terazi ve yay burcu birlikteliği ilişkinin ilk dönemlerinde sakin ve tutkulu bir ilişki olacaktır. Yaydan zevk alsaniz da aradiginiz ilgi ve. Ancak yine de zıt kutupların birbirini çektiğini unutmamak lazım.

Onlar için önemli olan kültürlü ve beyefendi bir erkekle hayatının sonuna kadar dolu dolu bir hayat yaşayabilmektir. Yay Burcu Kadını Balık Burcu Erkeği Cinsellik ve Cinsel Uyumu Balık Burcu erkeği duygusal romantik ve hassa bir kişiliğine sahip olduğu için cinsel yaşantıda da oldukça hassastır. Yay erkeği düşünerek hareket etmesini partneri de hızlı adım atmasını öğrenmelidir.

Yay erkeği ile evlilik ne kadar zorsa oğlak kadınıyla da o kadar zordur. Evleneceğiniz insanın kim olacağı nasıl bir karaktere sahip olması gerektiği duruşu hayat görüşü ve hatta kültürü dahil birçok özelliğin oldukça büyük bir. Hayatı çok sever ve her zaman sevgi doludur.

Çünkü birbirlerinin isteklerine karşılık verecek ve tatmin olacaklardır. Başak kadını genelleme yapmaktan ve abartıdan hiç hoşlanmaz partnerine detaylı düşünmesi konusun da yardımcı olmalıdır. Terazi Yay Uyum Analizi.

Yay kadını ile balık erkeğinin ortak noktaları saymakla tükenmez. Akrep burcu erkeği yay burcu kadını ilişkisi. Sosyal hayata düşkün iyimser ve arkadaş canlısı olan yay burcu aynı.

Yay Kadını ile Terazi Erkeği Evlilik Uyumu Yardımseverlikleri tanışmalarına vesile olabilir Gezmeyi eğlenmeyi çok seven ateş grubu olan yay burcu kadınları dengeli uyumlu hava grubu burcu olan terazi burcu erkeğinden fazlasıyla etkilenmeye meyillidir. Çünkü bu iki burç birbirini anlar ve birbirini tamamlarlar. Birisi ile uzun bir birliktelik yaşaması için gerçekten aşık olması ve karşısındaki.

Yengeç burcu erkeği ile başak burcu kadını arasındaki sevgi uyumu çok yüksektir. İki burçta değişiklik ve esnektir basit adapte olabilen açık fikirli bireylerdir. Yengeç evine oldukça düşkün ve oldukça duygusaldır.

İkisi de ateş grubuna mensup olan bu ilişkide yatak odasının ateşi tüm hayatı ısıtmaya yetecektir. Terazi erkeği bakışları ve etkileyici sesiyle hemen herkesin kalbini eritebilir. Yay yatakta eglenceli ve atletiktir.

Yay kadını ile güzel bir birliktelik kurmak isteyen oğlak kadını cinsel ilişkide daha nazik ve anlayışlı olmaya gayret gösterecektir. Yay Erkeği ile Oğlak Kadını Evlilik Uyumu. Yay Burcu Kadını ile Yay Burcu Erkeği Aşk ve Burç Uyumu.

Akrep fazlasıyla kıskanç olması nedeniyle yayın sıkılmasına ve uzaklaşmasına neden olabilir. Terazi burcu sosyal ortamlara neşe kadar. Yengeç burcu oldukça kibardır.

Eş seçiminde bayanlar entelektüel erkekleri tercih ederler. Yay Burcu Kadını ile Balık Burcu Erkeği Aşk ve Burç Uyumu. Sorunlara çözüm bulmakta başarılıdır.

Yay kadını açık görüşlü ve canlı bir kişiliğe sahiptir. Macera yaşamak istiyorsa Balık burcu kadınını tercih etmelidir. Yay erkeğinin risk alması ve iyi oluşu.

İkisinin bir arada aynı evin içerisinde sakin şekilde yaşaması biraz zor olacaktır. Evliliğe bakışı oldukça soğuk olan yay erkeği kısıtlamalar ve kontroller konusunda teslimiyet göstermeyecektir. Ancak ilişki ilerledikçe görülür ki başak burcu erkeğinin bu konuşmalarının çoğu biraz boştur ve can sıkmaya başlar.


Kova Burcu Mart Yorumu Kova Burcu Yorumu Astroloji Kova Burcu Erkegi Kadini Ask Evlilik Uyumu Kova Burcu Burc Bilgileri Burclar


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar